Közhasznúsági jelentés

Natura Alapítvány

(továbbiakban: Szervezet)

Időszak:

2014. január 01. - 2014. december 31.

I.Tartalmi beszámoló
A Máshová nem sorolt egyéb közösségi, társadalmi  közhasznú tevékenységben közreműködők tevékenységüket társadalmi munkában végezték azért sem pénzbeni sem természetbeni ellenszolgáltatásban nem részesültek. Közhasznú tevékenysége során 0e Ft válllalkozási bevétel, 0e Ft vállalkozási kiadás, 285e Ft közhasznú bevétel, 279e Ft közhasznú kiadás került elszámolásra, melyből fakadóan 6e Ft vagyonváltozás történt.

A szervezet a mérlegfordulónapon 77e Ft Eszközzel rendelkezett melyből 77e Ft pénzeszköz volt.

A szervezet a mérlegfordulónapon 0e Ft kötelezettséget tartott nyilván.

A kiadások összetétele és nagysága igen megfontolt, ésszerű, törekedtek a takarékosságra és a költségek minimalizálására. A tevékenység az alapszabályban lefektetett céloknak megfelelően történt és eredményesnek értékelhető.

II.Támogatások részletezése forrásonként

Közhasznúként be nem sorolt szervezettől: 237 e Ft

III.Cél szerinti juttatások
Műkődési költség/bér költség támogatása