Támogassa munkánkat!

Számlaszámunk: 10100555-44113407
Kérjük,, ajánlja fel jövedelemadójának 1%-át egyesületünknek
Azzal is jelentősen hozzájárul munkánkhoz, ha személyi jövedelemadójának egy százalékát a mi közcélú környezet- és természetvédelmi programjainkra ajánlja fel. Adószámunk: 19125077-1-15
Köszönjük segítségét!

Hozzászólások

Utolsó üzenet: 2 hét, 5 nap volt
  • guest_3349: üdvözlöm! Érdeklődnék, hogy körülbelül mennyiért fogják be a denevéreket? A lakás redőny tokjába költözött be.
  • guest_1452: Én is telefonszámot szeretnék!!!
  • guest_4921: Kedves Alapítványi Munkatársak! Örülök, hogy létrehoztak egy denevéres zöld számot. Ám ha az szerepel a honlapjukon, akkor jól elrejtették, mert sehogy sem sikerül megtalálnom. A számlaszámukat, ahova támogatást várnak, sok helyen látom az oldalon, de ami miatt megfontolnám a támogatást (a telefonszám, ami segítene), azt nem. Talán ezen a kommunikációs balfogáson jó
  • guest_5288: Segítségre lenne szükségem. 1 éve költöztem be a panel lakásomba és a konyhában a szellőzőbe beköltözött vagy már előzőleg is ott volt egy denevér. Borzalmasan IDEGESÍTŐ amikor hallom a gyermekemmel a denevér hangját.Be kellene "fogni" Valamilyen elérhetőséget kérnék, mert itt ezen az oldalon a zöld számra kattintva NEM KAPOK SEMMIT SEM!! Köszönettel. email címem:
  • Oláh Zsigmond: Segítségre lenne szükségem, egy denevér repült tegnap este a lakásunkba, és azóta sem tudjuk hogy kiment-e, Kérhetnék egy telefonszámot Önökhöz?
  • NM: Hol lehet elérni Önöket? Zöld szám, vagy bármilyen telefonszám lenne érdekes denevérmentés miatt.
  • Sipos Gyuláné: Segítségre lenne szükségünk Kispesten lakunk a héten már a második denevér repül be a lakásunkba én szíves vagyok tegnap este majdnem infarktust kaptam mikor a hálószobánkba repkedett kérem segítsenek
  • guest_1337: telefonszámot tudnak küldeni?
  • guest_4048: telefonszámot szeretnék én is!
  • guest_2703: https://www.facebook.com/judit.adrovitz/posts/1376768679086591

Ki olvas minket

Oldalainkat 7 vendég böngészi
HirdetésKutyás tüntetés


2008.május 17.-én tiltakoztunk a Debrecen Újkerti-lakótelepen a zöldterület megszüntetésével járó SPAR áruház építése ellen. A tiltakozásunk nyomatékaként Kósa Lajos polgármesternek 2500 tiltakozó aláírást adtunk át.

 

 

Tüntetés a kamionforgalom ellen Tokajban


A Tokaji Természetvédelmi Egyesület kezdeményezésére részt vettünk a Tokaji hidat terhelő kamionforgalom elleni tüntetésen. A tüntetésen immár többedszer, egy elkerülő út megépítését követeltük.


Tüntetés a szerencsi szalmatüzelésű erőmű ellen

 


Részt vettünk a 2007. október 27.-én, Szerencsen megrendezett tüntetésen, hol fel is szólaltunk. A tüntetés célja volt, hogy az erőmű ne épüljön meg, mivel veszélyezteti a Tokaj-Hegyalja Világörökségi területet.